Jak chronic ekologie tereno przemyslowych

Jak chronic ekologie tereno przemyslowych

Naturalnie podniesione lub wołowina organiczna – co to oznacza dla nas

„Naturalne” Rynek wołowiny w Stanach Zjednoczonych zaczyna eksplodować na scenie w wyniku gwałtownie rosnące zapotrzebowanie konsumentów na zdrowszy i lepszy smak wołowiny, wolne od hormonów wzrostu, antybiotyków i innych sztucznie dodanymi substancjami chemicznymi. Wzrost był napędzany przez zdrowszych wyborów żywieniowych, przeraża spożywczych i pokrewnych zagadnień związanych ze zdrowiem, jak również na popularność produktów organicznych i „naturalne” dostępnych na poziomie detalicznym. Ogółem sprzedaż wołowiny w Stanach Zjednoczonych zostały zwalniając od końca 1970 roku, z jednym wyjątkiem. Naturalne trawy karmione wołowiny wzrosła o marżę w wysokości 20% rocznie, dość imponujących liczb.

Wystarczy dokładnie to, co jest „Natural Wołowina”, a co to znaczy jako całości? Cóż, krótka odpowiedź jest chyba oczywisty, wołowina podniesiona bez hormonów wzrostu i antybiotyków itd Ale oto co się dzieje w branży. Świadomość społeczna podniosła poprzeczkę jakości powyżej zwykłych standardów rządowych, z premierem uwzględnieniem kombinacji przyjaznych dla środowiska, takich jak problemy gospodarki odpadami i ochrony zasobów. Na przykład, jak to odpady produkty traktowane jak również jakie są związane z nimi wyniki do wypasu lub ranczo ziem w zakresie ekologicznie hodowlanych. Czy jesteśmy zanieczyszczanie rzek lub jezior z spływania produktu odpadami? Czy nadmiernego wypasu odciska swoje piętno poprzez erozję gleby lub naturalnych siedlisk dzikiej wykradzenie? Ranchers sami okazuje się być najlepszymi gospodarzami tej ziemi, tyle samo lub więcej niż którykolwiek z najbardziej „zielonych grup”.

Nawet procesory wołowiny biorą silniejszą postawę pro, uczenia się i oceny w ciągu roku po prostu dokładnie to, co dzisiejsi konsumenci domagają z naturalnych producentów.
Wpis zawdzięczamy